Seirei Gensouki: Spirit Chronicles, 11. epizoda, datum in predogled

Seirei Gensouki: Spirit Chroniclesse bliža koncu prve sezone prve sezone, ki je priredba istoimenskega lahkega romana Jurija Kitayame in ilustrira Riv.

Prva sezona spremlja Ria, fanta iz slumov kraljestva Beltram, ki se mora maščevati za svojo umorjeno mater. V 11. epizodi se Rio nasprotuje novemu duhu v vasi People of the Spirits, in pokrivamo, kje si lahko ogledate epizodo, pa tudi datum, čas in predogled njene izdaje.

Datum in čas izdaje

  • Seirei Gensouki: Spirit ChroniclesEpizoda 11 bo izšla v torek, 14. septembra 2021 na Japonskem.

Zaradi razlik v časovnih pasovih si bodo nekateri deli sveta namesto tega lahko ogledali 11. epizodo v ponedeljek, 13. septembra. Nova epizoda naj bi bila premierno prikazana ob 2:00 po JST (japonski standardni čas), spodaj pa smo izpostavili čas izida za druge dele sveta.

  • Pacifiški čas – ponedeljek, 13. september, 10.00 po pacifiškem času
  • Centralni čas – ponedeljek, 13. september, ob 12.00 CDT
  • Vzhodni čas – ponedeljek, 13. september, 13:00 EDT
  • Britanski čas – ponedeljek, 13. september, 18.00 BST
  • Evropski čas – ponedeljek, 13. septembra ob 19.00 po srednjeevropskem času
  • Indijski čas: 22:30 IST ponedeljek, 13. september
  • Korejski čas – torek, 14. september, 2:00 po KST
  • Avstralski čas – 2:30 AM ACST torek, 14. september

Kje gledati

Seirei Gensouki: Spirit Chroniclesbo v svoji prvi sezoni obsegal 12 epizod, 11. epizodo pa si bodo gledalci lahko ogledali prek Crunchyrolla.

Podnaslovljena različica pa bo na voljo za ogled na dan izdajeSeirei Gensouki: Spirit Chroniclestrenutno ne načrtuje izdaje angleške sinhronizirane različice.

Povzetek 10. epizode in predogled 11. epizode

*Spoileri za 10. epizodo**

V 10. epizodi z naslovom 'A Spirit's Awakening' se je Rio vrnil domov v vas People of the Spirits. Rio je šokiran, ko najde skrivnostno dekle, ki leži poleg njega, ko se zbudi, kar je presenečenje tudi za Latifo in ostale. Izkazalo se je, da je bila deklica v resnici Riov vezni duh in on jo poimenuje Aishia. Medtem je duh velikih dreves, Dryas, zaznal vzpon močnega duha in Rio in Aishia sta se dogovorila, da bosta stopila v boj, da bi ugotovila njegove sposobnosti.



Uradnega povzetka za 11. epizodo še ni bilo, vendar pa bo naslednje poglavje z naslovom 'Srebrna nevesta' zagotovo sledilo Riu in Aishiinemu odkritju sposobnosti duha in ali predstavlja grožnjo vasi.