Čas izdaje F1 2021 - bonus za prednaročilo in izdajo Deluxe

Spet je poletje in za oboževalce formule 1 to pomeni, da bo nova videoigra F1 na poti, da pride na trg že ta konec tedna. Oglejmo siF1 2021čas izdaje in vse druge informacije o novem vnosu franšize.

Kot edina uradna serija videoiger za turnirje Formule 1, je veliko oboževalcev čakalo na datum izdajeF1 2021.

  • POGLEJ TO : Prvi komplet kart FUT Heroes FIFA 22 vključuje Mario Gomez in Diego Milito

Če ste med oboževalci, ki želijo skočiti v igro takoj po zagonu, boste potrebovali natančen čas izdaje glede na vašo platformo.

Čas izdaje F1 2021

Medtem ko bodo zahodne regije sveta lahko začele igratiF1 2021kasneje ponoči 15. julija se bo igra za vzhodne regije odklenila zgodaj zjutraj. Spodaj si lahko ogledate čas odklepanja za vsako platformo v različnih časovnih pasovih.

PS4 in PS5:

  • 16.00 PT (15. julij)
  • 19.00 ET (15. julij)
  • 23.00 GMT (15. julij)
  • 12.00 BST (16. julij)
  • 1.00 po srednjeevropskem času (16. julij)
  • 8.00 JST (16. julij)
BST časovni pas

Konzole Xbox:

  • 17.00 PT (15. julij)
  • 20.00 ET (15. julij)
  • 12.00 GMT (16. julij)
  • 01:00 BST (16. julij)
  • 2.00 po srednjeevropskem času (16. julij)
  • 9.00 JST (16. julij)
UK Time Zone

Steam:



  • 9.00 PT (16. julij)
  • 12.00 ET (16. julij)
  • 16.00 GMT (16. julij)
  • 17.00 BST (16. julij)
  • 18.00 po srednjeevropskem času (16. julij)
  • 1.00 JST (17. julij)

Bonus za prednaročilo F1 2021 in izdaja Deluxe

Če ti prednaročilo Standard Edition igre, boste prejeli ekskluzivni paket vsebine Braking Point skupaj s 5000 PitCoins.

Po drugi strani pa lahko dobite Digital Deluxe Edition in skočite v igro že zdaj, pred uradno predstavitvijo 16. julija. Poleg prejšnjega dostopa do igre boste prejeli sedem ikoničnih voznikov Formule 1 za My Team, 18000 pitcoinov, ekskluzivni paketi Braking Point in dodatna vsebina za prilagajanje.

F1 2021bo na voljo 16. julija na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S in PC.